Versleuteling: aandacht, noodzaak en betekenis tegenwoordig | Secure data rooms

by Bradley on April 24, 2019

Versleuteling is beslist manier wegens gegevens zodanig te “versleutelen” dat buiten een sleutel om een te “decoderen”, de feiten onleesbaar bestaan. Er bestaan verschillende maken van codering, elk aan zijn afgezonderd voor- en nadelen, toch over het algemeen hebben ze allemaal hetzelfde doel: omkeerbaar randomiseren van de gegevens vanwege deze onleesbaar te maken voor niet-geautoriseerde personen. Versleuteling, ondanks de voordelen ervan voor de bescherming van gevoelige het verzamelen van gegevens, is gratis zonder valkuilen en overwegingen. Eerst plus vooral ben het genkele “gratis” technologie. Wanneer het verzamelen van gegevens worden gecodeerd en gedecodeerd, is daarginds aanzienlijk meer computervermogen nodig dan mits ze niet-gecodeerd zijn. Ingeval volledige databases worden gecodeerd en daar regelmatig grote bestanden belanden gelezen, moet deze codering optellen boven termen door computationele plus elektrische vereisten voor servers en persoonlijke systemen plus, op oudere hardware, de algehele werkzaamheid verminderen.

data room

Versleutelingssystemen zijn ook kwetsbaar voor inconsistente toepassing. Wanneer versleutelde gegevens tussen systemen worden verzonden, zou moeten deze worden gecodeerd wanneer ze aanlanden gemaakt en wanneer ze worden gestuurd, maar zodra deze bedragen bestemming bezit bereikt, karaf deze uitgezonderd de verzender bekend te worden opgeslagen in zeker niet-gecodeerde indeling. Wanneer jullie een versleutelingssysteem gebruikt om gegevens bij beschermen die worden gedeeld met ofschoon ontvangen betreffende andere entiteiten, is ie belangrijk om te uitvinden waar de codering begint en waar deze eindigt. Ten slotte is, net als bij elk digitaal beveiligingssysteem, de zwakste schakel vaak de menselijke gebruiker. Gegevensversleuteling ben meestal afhankelijk van dezelfde wachtwoord. Dat wachtwoord wordt gebruikt vanwege het gebruik van de sleutel te initiA«ren bij het opgegeven decoderen over de kennis. Zwakke wachtwoorden zijn net zo kwetsbaar voor zeker gecodeerde set gegevens ingeval voor gebruikersaccounts, e-mailaccounts, servers en andere computersystemen. Dergelijke zwakke wachtwoorden zijn de meest voorkomende reden datarooms dat versleutelde kennis mogelijk aan gevaar aanlanden gebracht. Sinds ervoor erbij zorgen deze sterke wachtwoorden worden ingenomen (d. w. z. wachtwoorden die lang genoeg plus ingewikkeld zijn) in combinatie met coderingstechnologie kan de effectiviteit ten opzichte van alleen de gebruik van codering aanzienlijk worden verhoogd. Het is dus relevant om te onthouden deze codering slechts een onderdeel kan zijn van dezelfde uitgebreider plus uit meerdere delen bestaand beveiligingssysteem dat wordt ingenomen om kennis te beschermen.

Wanneer ben codering belangrijk? & Virtual data room

Met de toename betreffende datalekken (en de prijs die gepaard gaan bij dergelijke inbreuken), zouden ieder bedrijven moeten overwegen vanwege elke private, vertrouwelijke of gevoelige informatie te coderen, maar bij het bijzonder die sectoren waar gevoelige gegevensbescherming zeker juridisch gevolg heeft. Betreffende de opkomst van codering als dezelfde standaardvorm met gegevensbescherming bij veel bedrijfstakken, is het belangrijk deze advocaten de codering niets alleen begrijpen ook wel. Op dus dag wordt van advocaten verwacht dat ze bevoorrechte klantengegevens zullen coderen wegens te antwoorden aan hen professionele verantwoordelijkheden. Encryptie wordt ook veel belangrijker vanwege de prevalentie van toegangspunten tot bedrijfsnetwerken. Meer recentelijk worden fabrikanten van verbonden apparaten van alles in de huis, dichtbij toenemende mate aangeduid als “het internet van dingen” of “IoT”, nauwkeurig geinspecteerd en treffen ze genkele codering ofschoon voldoende veilige verbindingen. Indien gevolg hiervan kunnen apple iphone 4 die zo eenvoudig bestaan als dezelfde aangesloten lamp, die over kleur intomen veranderen ofwel door een mobiele-telefoonapp kunnen worden bediend, indringers onbeperkte toegang tot en met een draadloos netwerk bieden. Hoewel dit thuis mogelijkerwijs geen serieus probleem ben, moeten die apparaten, zoals ze dichtbij een zakelijke omgeving terechtkomen gebruikt, echte bedreigingen veroorzaken voor de integriteit door de netwerkbeveiliging van een bedrijf.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: